La Meritxell

IMG_9104
Meritxell Fernandez Soler, vaig néixer a l’Hospitalet el 1981.
Vaig estudiar el BUP i el COU a l’Institut Mercè Rodoreda.
Des dels 16 anys tenia clar que volia fer fisio, tot i que vist en perspectiva no crec que sabés ben bé què era la fisisoteràpia… Suposo que va ser una decisió d’aquelles que no saps per què, però les tens molt clares i no podia existir una opció B. Com que era una bona estudiant vaig poder anar a la Gimbernat, la primera opció que vaig triar.
Després d’això va començar la meva vida professional. La meva primera feina de debò va ser a la Residència d’avis Fundació Santa Eulàlia, allà hi vaig passar tres anys, del 2002 al 2005. Sempre dic que en aquella època potser no vaig aprendre gaires coses de fisio, però vaig poder fer un gran creixement com a persona. Durant aquell temps a més feia suplències a la Mutua Universal, em van fer una entrevista per un lloc fixe que es creava i no em van agafar, gràcies a allò ara sóc on sóc… Vaig marxar de Santa Eulàlia per entrar al món dels autònoms i començar una nova aventura, durant una temporada anava tot el dia amunt i avall de Poliesportiu a Poliesportiu i tira perquè em toca, entre mig seguia al Centre de dia Sant Ramon, vinculat a la Fundació Santa Eulàlia, i poc a poc anava creixent la meva consulta. Alhora, un dia que m’avorria vaig decidir trucar a l’Escola d’Osteopatia de Barcelona i fer-hi la inscripció, així vaig començar a estudiar osteopatia. A mida que anava augmentant la càrrega d’estudis i la feina a la consulta, vaig haver d’anar reduint l’anar i venir als Poliesportius, i una mica més tard el Centre de dia de Sant Ramon va tancar i es va acabar el meu vincle amb la fisio en geriatria.
Des de la primavera del 2009, em vaig dedicar totalment a estudiar com una boja i a la consulta que cada cop funcionava millor, ah! i anava i tornava de Madrid, ara sí i ara no, per raons que ara no venen al cas…
Després de molt d’estrès i quatre anys estudiant com mai, la tarda del 26 de juliol del 2010 tornant del centre de Maidstone, de celebrar el final d’exàmens, em van trucar de l’EOB, tenia un 7 al treball de fi d’estudis pel DO (Diploma en Osteopatia) i uns minuts més tard la nota de l’últim examen aprovat! Llavors ja podia dir que era Osteòpata, i DO!
Durant la resta del 2010 i sobretot el 2011 la consulta va créixer i vaig poder assentar del tot la meva situació professional. A més, en acabar els estudis d’osteopatia, vaig començar a col.laborar amb la Clínica Docent de l’EOB (COB), primer com a tutor assistent, durant el curs 2010-2011, i fins al 2017-2018 com a tutor clínic. Des del 2012 i fins al 2018 he col·laborat amb l’EOB en la supervisió i correcció de Projectes de Final de Màster. Del 2016 al 2018 he col·laborat com a professora de l’assignatura de Medicina Osteopàtica. I finalment des del 2017 i fins a l’actualitat faig de professora de l’Àrea d’Osteopatia Cranial de l’Escola d’Osteopatia de Barcelona.

M’encanta la feina a la Consulta, el dia a dia amb el pacient, i alhora les estones en el món de la docència, com gaudeixo quan un puc ajudar un alumne amb ganes d’aprendre!

L’abordatge en osteopatia cranial és el que més utilitzo en els tractaments dels meus pacients dia a dia, és aquí on m’he sentit més hàbil, on he obtingut millors i més sorprenents resultats. Així, és en aquesta àrea on actualment segueixo estudiant i aprofundint en coneixements i aprenentatges amb formacions continuades i de postgrau.

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s